subota, 4. prosinca 2010.

Klikni Boutiques.com



Google je pokrenuo novi društveno modni shopping site. Novi Google projekt nosi ime Boutiques.com i predstavlja vrlo interesantnu web platformu, vrlo primamljivog vizaulnog identiteta.

Boutiques.com je shopping site na kome korisnici mogu upoređivati hiljade brandova odjeće i aksesoara na vrlo vizuelan način. Ovaj site ima cilj da pomogne ljudima da pronađu i kupe baš one odjevne predmete i modne dodatke koji odgovaraju svim njihovim željama.

Boutiques.com je prvenstveno shopping site za žene jer još uvijek na njemu nije moguće pronaći a ni kupiti predmete koji bi bili interesantni isklučivo muškarcima.

Veliku pažnju, ovaj site, je izazvao ne samo zbog vizaulne privlačnosti već i zbog različitih opcija koje uključuju i pregled omiljenih modnih dodataka poznatih zvijezda među kojima se nalaze glumice, pjevačice, manekenke i svjetski poznate modne blogerice. Na ovaj način, korisnici mogu za trenutak zaviriti u profile svojim omiljenih zvijezda i saznati koji par cipela ili dizajn torbe ta poznata ličnost najviše voli. Izabrne predmete korisnik može i kupiti uz pomoć dobro razvijene distributivne mreže i mnoštva online shopova koji direktno sarađuju sa Boutiques.com.

Nesumnjivo da će i ovaj modni shopping site postati omiljeno mjesto svih zaljubljenika u modu i onih koji to žele postati.
 

Čitamo se ubrzo,

<3 Beba

Nema komentara:

Objavi komentar